Toeristenkaart voor Suriname vanaf nu online verkrijgbaar (update 31/08/2019)

De Toeristenkaart aanschaffen vóór 18 oktober
Tot en met 18 oktober is het mogelijk om een Toeristenkaart te kopen voor het tarief van 35 EUR
(in plaats van van 48 EUR na 18 oktober).
Aanschaf van de Toeristenkaart kan op de vluchtdagen naar Suriname op de luchthaven Schiphol, anders bij de Surinaams Consulaat in Amsterdam.  U heeft uw paspoort en de vliegticket nodig.

Klanten van Waldo's krijgen gratis service
Heeft u assistentie nodig bij het aanschaffen van de online Toeristenkaart. Klanten van Waldo's kunnen rekenen op gratis service voor de aanschaf van de Toeristenkaart. Uiteraard dienen de kosten van de Toeristenkaart (ongeveer 48 EUR) wel betaald te worden. Wij brengen geen andere kosten in rekening.

De Toeristenkaart wordt volledig digitaal
De verkoop van de Toeristenkaart bij fysieke verkooppunten - waaronder de Toeristenkaartbalie op Schiphol - zal per 18 oktober worden beëindigd. Tot die tijd is het mogelijk om de Toeristenkaart zowel digitaal als via de bekende verkooppunten aan te schaffen.

Aanvraag van de e-toeristenkaart
Met de komst van de e-toeristenkaart is het mogelijk om 6 maanden voor vertrek een aanvraag te doen.
Via een persoonlijk account en na het invullen van alle informatie vindt de betaling online plaats.
Na goedkeuring ontvangt de aanvrager een online bevestiging. Reizigers worden geadviseerd om de bevestiging digitaal of uitgeprint bij zich te houden.

Voor reizigers naar Suriname is het nu mogelijk om de toeristenkaart ook online aan te
vragen via suriname.vfsevisa.com.

Kosten
De aanvraag voor de e-toeristenkaart bedraagt totaal 54 USD (ongeveer 48 EUR). De kosten kunnen op dit moment alleen betaald worden via MasterCard, Visa of Union Pay creditcard.

PSA-document
De kosten voor een PSA-document blijven ongewijzigd. Met het tarief van de e-toeristenkaart is het voor frequente reizigers naar Suriname aantrekkelijk om een PSA-document aan te vragen. Via Waldo's is het mogelijk om een PSA-document aan te vragen voor 125 EUR. Houders van een PSA-document hoeven voor een periode van vijf jaar geen toeristenkaart aan te vragen. Voor de aanvraag van een PSA-document neem contact met ons op via waldostravel@hetnet.nl.

Naar homepagina

TOP